Bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel

Alle bedrijven in Capelle a/d IJssel zijn verplicht een gemeentelijke heffing te betalen voor het afvoeren van afval. Die heffing geldt voor alle bedrijven zonder contract met een erkende afvalinzamelaar. De hoogte van de aanslag wordt niet berekend op basis van de hoeveelheid afval die u aanbiedt. Dat zou u wel denken, maar dat is niet zo. Het tarief dat u betaalt is afhakelijk van het totale oppervlakte van uw bedrijfspand. Dat kan ertoe leiden dat uw afvalkosten heel hoog zijn terwijl u weinig afval produceert. Dat vinden wij oneerlijk. Als u dat ook vindt, nodigen wij u uit om samen met Rolcontainer-Gigant.nl te besparen op het bedrijfsreiniginsrecht in Capelle a/d IJssel.

Bespaar nu en bestel uw rolcontainer direct 

Dit zijn de grootste voordelen van Rolcontainer-Gigant.nl

  • Wij garanderen de laagste all-in prijs.
  • Wij leveren verschillende maten en types rolcontainers voor alle soorten afval en alle soorten bedrijven.
  • Wij leveren snel. Bestelt u voor 12:00 uur dan is uw container er binnen 24uur klaar.
  • U betaalt alleen voor het afval dat u ons aanbiedt, want dat is het voordeligst!
  • Een uitstekende service is ons streven. Wij brengen, legen en halen wanneer en hoe vaak u dat wilt.

Ja! Ik wil besparen op het bedrijfsreinigingsrecht.

Natuurlijk wilt u dat. En dat kan, samen met ons. Wij zijn een erkend afvalinzamelbedrijf. Een contract met ons voorkomt dat u moet betalen voor het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel. Dat is goed nieuws.

U betaalt u bij ons gewoon alleen voor het afval dat u daadwerkelijk aanbiedt. Betalen voor afval op basis van de grootte van uw bedrijf, dat vinden wij een beetje gek.

Maar het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel vindt dat heel normaal. Zij neemt het gewicht en het volume van uw totale afvalhoop helemaal niet mee in haar berekening. Afvalheffingen liggen nu jaarlijks tussen de €400 en €2100 per jaar. Bij ons heeft u al een container voor ongeveer €100 per jaar. Het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel berekent afvalheffing op basis van bedrijfscategorieën die worden ingedeeld op totaal oppervlakte. De gevolgen hiervan zijn voor veel bedrijven schrikbarend. Er bestaan bedrijven die het viervoudige moeten betalen. Vooral bedrijven met een groot pand en maar weinig afval zijn de dupe.

Wilt u ook alleen betalen voor het afval dat u daadwerkelijk maakt? Klik dan hier.

Gelukkig komen steeds meer bedrijven erachter dat zij met ons het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel omzeilen kunnen. Trots mogen wij u vertellen dat wij vele nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen sinds de invoering van het bedrijfsreinigingsrecht. Al deze bedrijven zijn gaan besparen op hun afvalkosten. Er zijn bedrijven bij die wel tot 85% minder betalen.

Bespaar ook direct aanzienlijk op uw afvalkosten

Wat houdt het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel precies in?

Het  bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel geldt als een afvalheffing voor alle bedrijven die geen contract hebben met een erkende afvalinzamelaar. Als u niet zo’n contract heeft, ontvangt u een jaarlijkse aanslag. Die aanslag wordt gebaseerd op het totaal oppervlakte van uw bedrijf. Hoeveel afval u produceert is van geen enkel belang. In het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel betaalt u voor het ophalen en het verwerken van uw bedrijfsafval.

Hoe wordt het bedrijfsreinigingsrecht Capelle a/d IJssel eigenlijk berekend?

Uw bedrijfsafval aanslag wordt op deze manier berekend:

  • De gemeente deelt uw bedrijf in één van de oppervlakte categorieën in; categorie A, B, C en D.
  • Het totaal aantal m2 van uw bedrijf bepaalt de categorie.
  • Hoe groter uw oppervlakte, hoe hoger uw afval heffingstarief.
  • Bedrijven in de foodsector hebben een eigen categorie omdat zij meer afval produceren dan andere bedrijven.
  • Bedrijven die niet in één van de vier categorieën passen, dienen een contract af te sluiten met een erkend afvalinzamelbedrijf.

Bent u nieuwsgierig in welke bedrijfscategorie uw bedrijf valt? Dat kunt u zien in de Standaard Bedrijfsindeling 2008-code (SBI-code) op basis van uw Kamer van Koophandel inschrijving.

Maakt dat u even niet zoveel uit maar wilt u vooral zo snel mogelijk besparen op uw afvalkosten? Kijk dan eens hier.

Besparen op het bedrijfsreinigingsrecht met Rolcontainer-Gigant

U bewerkstelligt grote besparingen op uw afvalkosten met een rolcontainer van de Rolcontainer-Gigant. Behalve snel en voordelig zijn wij ook transparant en betrouwbaar. Dat zeggen wij niet zomaar. Wij streven er altijd naar de beste service te leveren op de beste manier. Wij zijn recht door zee en altijd bereikbaar. Wij zoeken voor u de voordeligste en slimste afvaloplossing die er bestaat.

Uw bedrijf vraagt om een andere afval aanpak dan die van de buren. Daar zijn wij al een hele tijd achter. Wij hebben een scala aan containers voor ieder soort afval en alle soorten bedrijven. Op deze manier kunnen wij een diepe en brede markt bedienen en uw specifieke wensen beantwoorden. Ons tevreden klantenbestand blijft groeien omdat wij de voordeligste, beste én vriendelijkste afvalinzamelaar zijn.

Heeft u vragen?

Denkt u dat u een vergunning nodig heeft voor het plaatsen van een container? Meestal is dat niet het geval. Wij zoeken dat graag voor u uit. Belt u ons even op?

Wist u trouwens dat wij rolcontainers brengen en ledigen bij bedrijven in Rotterdam, Zwijndrecht, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker? En ook in alle andere woonplaatsen die in ons service gebied liggen.

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen met een rolcontainer van ons? Wij berekenen dat graag voor u! Kijk hier of bel ons snel op.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen