Festivals

Uw partner in afvalverwerking

Rolcontainer-Gigant werkt samen met u aan een schoon festivalterrein. Op basis van het verwachte bezoekersaantal weten wij precies hoeveel rolcontainers u nodig heeft. Schijnt de zon en wordt het festival onverwachts veel drukker? Dan plaatst Rolcontainer-Gigant gewoon een aantal extra rolcontainers op uw festivalterrein. Zo simpel is het.

Volledig ontzorgd

Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en daarom is niks teveel gevraagd. De rolcontainers worden op tijd op het terrein geplaatst en worden na afloop ook weer afgevoerd. Wij leveren desgewenst ook vuilniszakken mee en kunnen ook in het weekend de rolcontainers plaatsen of afvoeren.

Een schonere toekomst

Rolcontainer-Gigant is een jong bedrijf dat werkt aan de toekomst. Afvalverwerking is dan ook niet alleen ons werk, het is ook onze overtuiging dat een goede afvalverwerking cruciaal is voor een schonere toekomst. Rolcontainer-Gigant denkt daarom graag met u mee hoe we het festivalterrein schoon kunnen houden – ook nadat het festival afgelopen is.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen