Geen bedrijfsreinigingsrecht betalen in Vlaardingen

Alle bedrijven in Vlaardingen betalen een heffing voor het afvoeren van afval. Deze heffing noemen we het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen. In Vlaardingen krijgen ondernemers in de sectoren kantoren, diensten en winkels een aanslag Reinigingsrechten, gebaseerd op de geschatte hoeveelheid afval. Deze schatting is gebaseerd op de zogenaamde “eigen verklaring”, die ondernemers in hebben moeten vullen. Met een rolcontainer van ons voorkomt u deze kosten, met een contract van Rolcontainer-Gigant hoeft u namelijk geen bedrijfsreinigingsrecht te betalen.

Bestel hier uw rolcontainer en bespaar direct

De vijf voordelen van Rolcontainer-Gigant

  • De laagste all-in prijs garantie zonder verrassingen achteraf
  • Voor ieder bedrijf en iedere afvalstroom een op maat oplossing.
  • Transparantie; u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk aan afval produceert.
  • U bepaalt wanneer, hoe vaak en waar wij de rolcontainers plaatsen en ledigen.

U wilt niet onnodig bedrijfsreinigingsrecht betalen?

Dat is een heel goed idee! En het is nu mogelijk samen met de Rolcontainer-Gigant. Wij zijn de erkende afvalinzamelaar waarbij u betaalt voor wat u aanbiedt en niet voor hoe groot uw bedrijf is. Gewoon omdat wij dat logisch vinden. Vindt u dat ook?

In Vlaardingen krijgen ondernemers in de sectoren kantoren, diensten en winkels een aanslag Reinigingsrechten, gebaseerd op de geschatte hoeveelheid afval.

De gemiddelde afvalstoffenheffingen van de gemeente Vlaardingen liggen nu grofweg tussen de €400 en €2100 per jaar. Onze voordeligste oplossing begint bij €100 per jaar. Wij geloven dat u alleen zou moeten betalen voor het afval dat u daadwerkelijk produceert. Als u dat ook vindt, wijzen wij u er graag op dat u met een contract van de Rolcontainer-Gigant flink kunt besparen op het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen. Het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen geldt namelijk alleen voor bedrijven die niet onder contract staan bij een erkende afvalinzamelaar. Wij zijn dat erkende afvalbedrijf dat u zoekt!

Er gingen u talloze bedrijven voor. Wij zijn echt trots op ons gevarieerde klantenbestand. Wij helpen bedrijven met het besparen op hun afvalkosten. Soms wel tot 85%. En dat kunnen wij omdat wij u simpelweg laten betalen voor wat u ons aan afval aanbiedt. Niet meer en niet minder. U ontvangt ook geen heffingen achteraf. Wat u ziet is wat u betaalt.

Bespaar direct grof op uw afvalkosten.

Wat houdt het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen precies in?

Het bedrijfsreinigingsrecht vlaardingen is een afvalheffing voor alle bedrijven in de Gemeente Vlaardingen die geen contract hebben met een erkende afvalinzamelaar. Deze bedrijven ontvangen jaarlijks een afval aanslag. Die aanslag baseert de Gemeente Vlaardingen op de geschatte hoeveelheid afval van het bedrijf.

Hoe wordt het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen eigenlijk berekend?

De afval aanslag voor uw bedrijf wordt zo berekend:

  • De Gemeente Vlaardingen deelt bedrijven in vier oppervlakte categorieën in. Dat zijn categorie A, B, C en D. Categorie D zijn de bedrijven aan huis. Deze vallen buiten het bedrijfsreinigingsrecht Vlaardingen.
  • Het aantal vierkante meters van uw bedrijf bepaalt in welke bedrijfscategorie u valt.
  • Hoe groter uw oppervlakte, hoe hoger uw afval tarief uitvalt.
  • Bedrijven in de foodsector hebben een eigen categorie omdat zij meer afval produceren dan andere bedrijven. Ook voor de foodsector hebben wij uitstekende oplossingen!
  • Bedrijven die buiten bovenstaande categorieën vallen, moeten een contract afsluiten met een erkend afvalinzamelbedrijf.

In de Standaard Bedrijfsindeling 2008-code (SBI-code) van uw Kamer van Koophandel inschrijving kunt u zien in welke bedrijfscategorie u vult. Vindt u dat niet zo interessant en wilt u liever direct weten hoeveel u kunt besparen? Kijk dan hier.

Geen bedrijfsreinigingsrecht betalen met Rolcontainer-Gigant!

Natuurlijk wilt u dat. En daar zijn meerdere goede redenen voor. Bijvoorbeeld om grote besparingen te bewerkstelligen op afvalkosten. En omdat wij een zeer betrouwbare partner zijn. Wij zijn recht door zee en altijd bereikbaar. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste, snelste en voordeligste afvaloplossing voor uw bedrijf.

Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijf een andere afvalbehandeling nodig heeft dan andere bedrijven. Wij doen al een tijd mee en in die tijd hebben wij alle maten en type rolcontainers, voor alle soorten afval aan ons assortiment toegevoegd. Hierdoor kunnen wij een alle doelgroepen bedienen in de breedte en diepte. Wij weten zeker dat wij ook aan uw specifieke wens kunnen voldoen. Wij zijn niet voor niets de vriendelijkste en voordeligste!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u specifieke vragen voor ons? Bijvoorbeeld over leveringen, diensten en vergunningen? Wij zoeken het graag voor u uit. Belt u ons even op met uw vraag?

Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om u erop te wijzen dat wij leveren en ledigen in Rotterdam, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rhoon, Zevenhuizen en Pijnacker. Trouwens ook in alle woonplaatsen die in ons service gebied liggen.

Wij zouden graag voor uw bedrijf de maandelijkse en jaarlijkse afvalkosten berekenen!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen