Hoe werkt bestellen?

Een ijssalon blijft aan het eind van de dag met een andere containervulling achter dan een advocatenkantoor: iedere onderneming produceert een unieke afvalstroom die om een eigen afvalverwerking vraagt. Bij Rolcontainer-Gigant kunnen we voor bijna ieder soort afval een geschikte verwerkingsoplossing bieden. Bekijk hieronder het bestelproces in drie stappen.

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Via onze webshop kunt u binnen 5 minuten een rolcontainer bestellen. U bepaalt zelf het formaat rolcontainer, de ledigingsfrequentie en de abonnementsduur. Onze klantenservice helpt u graag verder indien u toch vragen heeft.

Onze planner neemt contact met u op

Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt mailt onze planner u met de plaatsingsdag van uw rolcontainer en de vaste dag(en) waarop deze wordt geledigd.

Uw rolcontainer wordt geleegd volgens de door u gekozen ledigingsfrequentie

Wij legen uw rolcontainer zo vaak als u wilt. Is uw rolcontainer te klein, of moet de rolcontainer frequenter worden geleegd? Ook dat is geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij blijven flexibel

Rolcontainer-Gigant levert in een van tevoren afgesproken frequentie (bijvoorbeeld: dagelijks, wekelijks, maandelijks) een lege container en komt aan het eind van die termijn de volle container weer afhalen. Wij begrijpen dat u het best kunt ondernemen als u flexibel bent, daarom zit u bij ons niet vast aan lange contracten. Met uitzondering van onze eenjarige en tweejarige contracten, waarvoor de opzegtermijn drie maanden bedraagt, is uw contract maandelijks bij ons opzegbaar.

Wij komen gevulde containers met vuilniswagens ophalen, u kunt uw gevulde containers gewoon aan de weg achterlaten. Containers waarin vertrouwelijke informatie is achtergelaten zijn vergrendeld, alleen de klant en wij hebben een sleutel. Ook deze containers kunt u dus gewoon aan de weg zetten.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen