Kantoren algemeen

Rolcontainer-Gigant heeft oplossingen voor afvalverwerking per branche, zo ook voor kantoren en bedrijfspanden in het algemeen.

Rolcontainer-Gigant is de juiste partner om kantoren te ontzorgen en hen de ruimte te geven te doen waar zij goed in zijn! Bedrijfsafval, papier/karton en archief afval is afval dat bij kantoren vaak voorkomt. Rolcontainer-Gigant biedt bedrijven de mogelijkheid om hun afval op een snelle en goedkope manier te recyclen.

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval komt voor bij allerlei bedrijven; dienstverleners, overheidsinstanties en commerciële instellingen zijn een aantal voorbeelden. Afval waar u aan kunt denken bij bedrijfsafval is licht brandbaar en samen te persen afval zoals kantoorafval, kantineafval en verpakkingsmaterialen.

1:
2:
5:
3: 2jr10
4: 10

Papier en karton

Op uw kantoor hebt u waarschijnlijk een hoop papier afval als reclamedrukwerk, fotokopieerpapier, dossiers, dagbladen en tijdschriften. U kunt dit afval gemakkelijk laten afvoeren door gebruik te maken van deze rolcontainer.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Archief

Onder archief verstaan wij documenten met vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie die niet op straat mogen belanden. In verband met het vertrouwelijke karakter worden archief documenten verzameld in afsluitbare containers. Rolcontainer-Gigant zorgt ervoor dat de documenten vernietigd worden.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
29,70
excl. btw p.m.

Heeft u nog vragen over welke container het beste bij uw branche past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen