Onderwijs

Rolcontainer-Gigant heeft oplossingen voor afvalverwerking per branche, zo ook voor scholen en onderwijsinstellingen.

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval komt voor bij allerlei bedrijven; scholen, overheidsinstanties en dienstverleners zijn een aantal voorbeelden. Kantineafval valt hier ook onder. Heeft uw school of onderwijsinstelling een kantine? Daar komt ongetwijfeld veel afval vandaan. Afval waar u aan kunt denken bij bedrijfsafval is licht brandbaar en samen te persen afval zoals kantoorafval, kantineafval en verpakkingsmaterialen.

1:
2:
5:
3: 2jr10
4: 10

Papier en karton

Dit is het afval dat het meest voorkomt bij onderwijsinstellingen en scholen, geprint papier, verpakkingen en knutselmateriaal voor kinderen. Een rolcontainer voor papier en karton is een ideale oplossing om dit afval verantwoord af te voeren voor scholen en onderwijsinstellingen.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Archief

Onder archief verstaan wij documenten met vertrouwelijke informatie die niet op straat mogen belanden. Bij scholen en onderwijsinstellingen is het cruciaal dat gevoelige informatie niet op straat beland. Wat dacht u van rapporten, beoordelingsformulieren en scripties? In verband met het vertrouwelijke karakter wordt archief afval in gesloten containers verzameld. Rolcontainer-Gigant zorgt ervoor dat de documenten vernietigd worden.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
29,70
excl. btw p.m.

Heeft u nog vragen over welke container het beste bij uw branche past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen