Rolcontainer huren kantoor

Het is voor kantoorruimtes storend wanneer er op drukke tijden containers worden gebracht en opgehaald, in iedere kantoorruimte zitten mensen immers dagelijks hard te werken. U wilt natuurlijk niet dat uw werknemers midden op de dag uit hun concentratie gehaald worden door een lompe vuilniswagen die piepend en brommend uw bedrijfsafval komt ophalen. De betrouwbare en duidelijke klantenservice en planningsdienst van Rolcontainer-Gigant kan ervoor zorgen dat dit doemscenario zich niet voltrekt.

Uw partner op kantoor

Bij Rolcontainer-Gigant maken wij duidelijke en stipte afspraken over wanneer de levering plaatsvindt. De klant is hierin leidend. Vaak zien we dat onze concurrentie hun planningsdienst uitbesteedt aan een derde partij, daarvan is bij ons geen sprake. Op deze manier voorkomen we miscommunicatie, afspraken komen wij altijd na. Doordat wij onze planning zelf doen kunt u ook direct contact met ons opnemen om een levering te wijzigen, te annuleren of anderszins te bespreken.

In veel kantoorruimtes zijn documenten met vertrouwelijke inhoud te vinden. Bij Rolcontainer-Gigant hoeft u zich geen zorgen te maken dat iemand die informatie in kan zien in het papierafvalverwerkingsproces. We beschikken namelijk over speciale wagens waarin vertrouwelijke documenten die voor vernietiging bestemd zijn in vervoerd kunnen worden. Containers waarin u vertrouwelijke informatie wilt achtergelaten kunt u vergrendelen, naast u heeft alleen ons team een sleutel om de container weer te openen. Deze containers kunt u dus met een gerust hart aan de weg achterlaten.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen