MKB

Rolcontainer-Gigant heeft oplossingen voor afvalverwerking per branche, zo ook voor de MKB sector

U kunt bij ons terecht voor een rolcontainer voor het MKB. Rolcontainer-Gigant is de juiste partner om bedrijven te ontzorgen en hen de ruimte te geven te doen waar zij goed in zijn! 75% van het afval wordt door Rolcontainer-Gigant gerecycled, wanneer u uw afval gescheiden inlevert wordt dit zelfs voor 100% gerecycled.

Wanneer u deel uitmaakt van een winkeliersvereniging kan het voordelig zijn om één abonnement voor meerdere leden tegelijk af te sluiten. Neemt u in dit geval contact met ons op voor een offerte.

Bedrijfsafval

Nadat u uw afval zoveel mogelijk hebt gescheiden blijft er nog een deel over, dit deel kunt u kwijt in de bedrijfsafval rolcontainer. Rolcontainer-Gigant zet zich er voor in om ook uit deze container nog 75% van het afval te recyclen.

1:
2:
5:
3: 2jr10
4: 10

Papier en karton

Een rolcontainer voor papier en karton is een ideale oplossing voor bedrijven in de retailsector die te maken hebben met veel papierafval en kartonafval.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Archief

Onder archief verstaan wij documenten met vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie, zoals uw administratie of klantgegevens, die niet op straat mogen belanden. In verband met het vertrouwelijke karakter worden archief documenten verzameld in afsluitbare containers. Rolcontainer-Gigant zorgt ervoor dat de documenten vernietigd worden.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
29,70
excl. btw p.m.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen