Rolcontainer huren Schiedam

Bent u ondernemer in Schiedam? Dan heeft u vast wel iets beters te doen dan u zorgen te maken over uw afvalverwerking. Laat Rolcontainer Gigant u van uw afvalverwerking ontzorgen: met onze abonnementsservice verschijnt er in een vooraf overeengekomen frequentie een lege rolcontainer op uw terrein. Wanneer uw werknemers hem gevuld hebben, halen wij hem weer af. Vervolgens zorgen we voor een goede, duurzame verwerking van uw afval zonder dat u er omkijken naar heeft.

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen