Rolcontainer huren Waddinxveen

Heeft u een bedrijf in Waddinxveen? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de inzameling en verwerking van uw bedrijfsafval. Natuurlijk kunt u uw afval zelf wegbrengen, maar als ondernemer laat u zich liever niet afleiden door ritjes naar de milieustraat. Laat in plaats daarvan Rolcontainer-Gigant uw afval verwerken. Wij brengen in een vooraf overeengekomen frequentie rolcontainers bij u langs en halen ze vanzelfsprekend ook weer op. De afvalverwerking nemen wij voor onze rekening!

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen