Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een (nieuwe) partij voor uw afvalinzameling? Rolcontainer-Gigant denkt graag met u mee, samen met u zullen we zoeken naar de snelste en voordeligste afvaloplossing voor uw bedrijf. Heeft u specifieke vragen? Bijvoorbeeld over leveringen, diensten en vergunningen? Wij zoeken het graag voor u uit. Als u het formulier invult nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Waarom Rolcontainer-Gigant?

  • Wij hanteren scherpe en transparante tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief.
  • Zelf eenvoudig de afhaalfrequentie aangeven.
  • Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant even in en wij nemen contact met u op.

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Als u het formulier invult nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Offerte aanvragen


Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen