Bedrijfsafval

Bij bedrijfsafval kunt u denken aan allerlei verschillende soorten afval: afval van scholen, afval dat wordt verzameld door overheidsinstanties, afval van kerken of sportclubs, enzovoorts. Omdat bedrijven vaak veel afval verzamelen, is het handig om te werken met een rolcontainer voor het bedrijfsafval. In de rolcontainer kan het afval eenvoudig worden verzameld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Bedrijfsafval afvoeren

De hoeveelheden bedrijfsafval waar bedrijven mee te kampen hebben, verschilt behoorlijk. De hoeveelheid bedrijfsafval hangt uiteraard af van de grootte van het bedrijf. Gelukkig is er een heleboel mogelijk wanneer u besluit een rolcontainer te huren bij Rolcontainer-Gigant. Hieronder leest u wat de voordelen zijn van het huren van een rolcontainer voor uw restafval bij Rolcontainer-Gigant:

  • U besluit zelf welke container u huurt. Misschien zoekt u naar een kleine rolcontainer voor bedrijfsafval, maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een grote rolcontainer waar u veel afval in kwijt kunt. Wat voor rolcontainer u ook zoekt, u kunt er altijd een huren bij Rolcontainer-Gigant.
  • Aantrekkelijke prijzen! Het huren van een rolcontainer voor restafval is zeer goedkoop bij Rolcontainer-Gigant. Dat kan niet beter!
  • Een goede service. Wilt u afval kwijt in een rolcontainer? Dat regelen wij! En bovendien regelen wij dat de rolcontainer voor uw bedrijfsafval op het juiste moment bij uw bedrijf of instantie geplaatst wordt. Service zoals het hoort

Wat mag er in?

Wel

Licht brandbaar en samen te persen afval Kantoorafval Kantineafval Verpakkingsmaterialen

Niet

Harde en gevaarlijke afvalstoffen Puin/steenachtige afvalstoffen Zand/grond Hout afval IJzer afval Verf en verdunners Olie, kitten en harsen Batterijen en toners

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen