1

Kies uw rolcontainer

2

Stel uw rolcontainer samen

3

Bestel uw rolcontainer

check_circle

Rolcontainer Archief

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
34,65
excl. btw p.m.

Meer informatie

In archieven kan er een hoop afval verzameld worden. Rolcontainer-Gigant helpt u en uw organisatie om dit afval effectief te verzamelen, zodat u niet alleen milieuvriendelijker omgaat met afval, maar ook zodat u snel van uw afval af komt. Wij vertellen u graag waarom het slim is om een rolcontainer te huren bij Rolcontainer-Gigant en waarom een rolcontainer zeer geschikt is voor archiefafval.


Hoe werkt het?

Wilt u archiefafval afvoeren? Dan kan een rolcontainer van Rolcontainer-Gigant zeer goed van pas komen. In een van onze rolcontainers verzamelt u al uw archiefafval, zodat uw afval op één plek verzameld wordt. Maar dit is niet het enige voordeel van het huren van een rolcontainer voor uw archiefafval. Andere voordelen zijn:

  • Afgesloten containers. Dit betekent dat het afval in de container blijft en hier niet meer uit kan. Dit is prettig, omdat archiefafval vertrouwelijke informatie kan bevatten.
  • Uw afval wordt hergebruikt. Bij Rolcontainer-Gigant vinden we het belangrijk om goed met ons milieu om te gaan. Al het afval dat wij met onze rolcontainers verzamelen wordt dus goed gesorteerd en, waar mogelijk, hergebruikt.
  • Bij Rolcontainer-Gigant mag u rekenen op een goede en betrouwbare service. Wij brengen en halen de rolcontainer op afgesproken tijden en u betaalt geen extra, onverwachtse kosten. Dat is service zoals het hoort.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen