Papier en karton

Is er binnen uw bedrijf sprake van veel papier- en kartonafval, zoals folders, kranten, oude dozen, enzovoorts? Dan kan het nuttig zijn om  een rolcontainer te huren bij Rolcontainer-Gigant, zodat u snel en gemakkelijk van uw afval af bent. Afval kan immers behoorlijk in de weg liggen! Hieronder hebben wij voor u op een rijtje gezet waarom het slim kan zijn om een afval rolcontainer te huren via Rolcontainer-Gigant. Leest u mee?

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Papier/karton afvoeren

Wanneer uw bedrijf veel papier- en kartonafval heeft, is het fijn om dit kwijt te kunnen in een rolcontainer. Rolcontainer-Gigant is dé partij die u hierbij kan helpen. Bij Rolcontainer-Gigant kunt u voor een aantrekkelijke prijs een rolcontainer huren voor papier en karton. Maar de lage prijs die wij bieden is niet het enige voordeel wat ons een interessante partij maakt voor het huren van een rolcontainer. Andere voordelen zijn:

  • Zelf de grootte van uw rolcontainer bepalen. Hebt u veel, of juist weinig afval? Het maakt voor Rolcontainer-Gigant niet uit. Wij verhuren rolcontainers in diverse maten. U kunt bij ons dus altijd terecht voor een rolcontainer van een geschikte grootte.
  • Een goede service. Bij Rolcontainer-Gigant staat service voorop. Wij brengen de rolcontainer bij uw bedrijf en halen deze, wanneer u de rolcontainer niet meer nodig hebt, gevuld weer op. Dat is nog eens service!

 

Wat mag er in?

Wel

Papier Karton Kranten Folders Tijdschriften Verpakkingsmateriaal

Niet

Piepschuim Folie Plastic

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen