Klantenservice

Bent u op zoek naar een (nieuwe) partij voor uw afvalinzameling? Rolcontainer-Gigant denkt graag met u mee, samen met u zullen we zoeken naar de snelste en voordeligste afvaloplossing voor uw bedrijf.

Over ons

Welkom op Rolcontainer-Gigant! Welk soort afval u ook heeft, bij ons kunt u terecht voor een passende container. Wij bieden niet alleen containers voor restafval, maar ook voor papier en karton, glas en archiefvernietiging. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw hoeveelheid afval precies aansluit op de grootte van onze containers: wij hebben van iedere soort container meerdere maten in huis!

Waarom Rolcontainer-Gigant?

 • Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.
 • Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.
 • Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Snel en gemakkelijk een container huren

Bij Rolcontainer-Gigant huurt u snel en gemakkelijk een container voor al uw afvalsoorten. Selecteer in onderstaand menu welke soort afval u heeft, welke type container u wenst en hoe vaak u uw container wilt laten ledigen.

Afvalsoorten

Om u een geschikte container te kunnen bieden, is het belangrijk om te weten wat voor soort afval u heeft.

Containertypen

Rolcontainer-Gigant kan u maar liefst zes verschillende maten containers bieden, afhankelijk van het type en de omvang van uw afval.

Let op: de hieronder genoemde maten zijn voor onze kunststofcontainers, het zou voor kunnen komen dat voor uw afval een metalen container meer geschikt is, bijvoorbeeld als er risico op brandgevaar of vandalisme is.

 • 240 liter
 • 360 liter
 • 660 liter
 • 770 liter
 • 1100 liter
 • 1700 liter

Wenst u een ander containervolume, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Frequentie

Selecteer hoe vaak u uw container wilt laten ledigen.

 • 1 keer per week
 • 2 keer per week
 • 1 keer in de 4 weken
 • 1 keer in de 2 weken

Wilt u dat uw container met een andere frequentie geleegd wordt, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Abonnement

Uw contract bij Rolcontainer-Gigant is maandelijks opzegbaar. Heeft u voor langere tijd één of meerdere containers nodig, dan is een van de onderstaande abonnementen wellicht een voordelige optie voor u.

 • Bij een abonnement van 1 jaar krijgt u bij ons 5% korting!
 • Bij een abonnement van 2 jaar krijgt u bij ons 10% korting!

Levermomenten

De rolcontainer wordt altijd op een vaste met u besproken dag in de week geleegd.

Betaal geen bedrijfsreinigingsrecht of afvalstoffenheffingen

U bent zelf verantwoordelijk voor het scheiden en afvoeren van uw bedrijfsafval. Als de gemeente dit voor u doet, moet u reinigingsrecht of afvalstoffenheffing betalen. In sommige gemeenten is dit recht een vast bedrag voor een beperkte hoeveelheid. Andere gemeenten bepalen de hoogte van het bedrag aan de hand van uw sector en het aantal medewerkers of op basis van uw oppervlakte.

Bij  ons betaalt u op basis van de door u gekozen type container en frequentie. Zo bent u bij Rolcontainer-Gigant áltijd goedkoper uit.

Contact

T: 085-060 51 50
E: info@rolcontainer-gigant.nl

Adresgegevens

Rolcontainer-Gigant
Turfweg 77
3065 AJ Rotterdam

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen