Archief

In archieven kan er een hoop afval verzameld worden. Rolcontainer-Gigant helpt u en uw organisatie om dit afval effectief te verzamelen, zodat u niet alleen milieuvriendelijker omgaat met afval, maar ook zodat u snel van uw afval af komt. Wij vertellen u graag waarom het slim is om een rolcontainer te huren bij Rolcontainer-Gigant en waarom een rolcontainer zeer geschikt is voor archiefafval. Lees dus gauw verder voor meer informatie over een rolcontainer voor afval uit het archief!

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Archiefafval afvoeren

Wilt u archiefafval afvoeren? Dan kan een rolcontainer van Rolcontainer-Gigant zeer goed van pas komen. In een van onze rolcontainers verzamelt u al uw archiefafval, zodat uw afval op één plek verzameld wordt. Maar dit is niet het enige voordeel van het huren van een rolcontainer voor uw archiefafval. Andere voordelen zijn:

  • Afgesloten containers. Dit betekent dat het afval in de container blijft en hier niet meer uit kan. Dit is prettig, omdat archiefafval vertrouwelijke informatie kan bevatten.
  • Uw afval wordt hergebruikt. Bij Rolcontainer-Gigant vinden we het belangrijk om goed met ons milieu om te gaan. Al het afval dat wij met onze rolcontainers verzamelen wordt dus goed gesorteerd en, waar mogelijk, hergebruikt.
  • Bij Rolcontainer-Gigant mag u rekenen op een goede en betrouwbare service. Wij brengen en halen de rolcontainer op afgesproken tijden en u betaalt geen extra, onverwachtse kosten. Dat is service zoals het hoort.

 

Wat mag er in?

Wel

Al het afval uit het archief

Niet

Materialen anders dan papier

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen