1

Kies uw rolcontainer

2

Stel uw rolcontainer samen

3

Bestel uw rolcontainer

check_circle

Rolcontainer Papier en karton

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Meer informatie

Is er binnen uw bedrijf sprake van veel papier- en kartonafval, zoals folders, kranten, oude dozen, enzovoorts? Dan kan het nuttig zijn om  een rolcontainer te huren bij Rolcontainer-Gigant, zodat u snel en gemakkelijk van uw afval af bent. Afval kan immers behoorlijk in de weg liggen!


Hoe werkt het?

Wanneer uw bedrijf veel papier- en kartonafval heeft, is het fijn om dit kwijt te kunnen in een rolcontainer. Rolcontainer-Gigant is dé partij die u hierbij kan helpen. Bij Rolcontainer-Gigant kunt u voor een aantrekkelijke prijs een rolcontainer huren voor papier en karton. Maar de lage prijs die wij bieden is niet het enige voordeel wat ons een interessante partij maakt voor het huren van een rolcontainer. Andere voordelen zijn:

  • Zelf de grootte van uw rolcontainer bepalen. Hebt u veel, of juist weinig afval? Het maakt voor Rolcontainer-Gigant niet uit. Wij verhuren rolcontainers in diverse maten. U kunt bij ons dus altijd terecht voor een rolcontainer van een geschikte grootte.
  • Een goede service. Bij Rolcontainer-Gigant staat service voorop. Wij brengen de rolcontainer bij uw bedrijf en halen deze, wanneer u de rolcontainer niet meer nodig hebt, gevuld weer op. Dat is nog eens service!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen