Glas

Met glasafval moet voorzichtig worden omgegaan. Glas kunt u niet zomaar overal neerzetten, want aan glas kunt u zich lelijk snijden. Het is daarom belangrijk om glas afval, zoals flessenglas, veilig kwijt te kunnen in een flessencontainer. Bij Rolcontainer-Gigant kunt u terecht voor een rolcontainer voor glas. Wilt u hier meer over weten? Dat snappen wij! Lees gauw verder. Wij vertellen u alles over het huren van een rolcontainer voor glas.

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Glasafval afvoeren

Het is prettig om glas, zoals flessenglas, netjes te kunnen afvoeren of kwijt te kunnen in een rolcontainer voor glas. Rolcontainer-Gigant is dé partij die u hier snel en gemakkelijk bij kan helpen. Wilt u weten wat de voordelen zijn van het huren van een rolcontainer via Rolcontainer-Gigant? Hieronder staan de voordelen voor u op een rij:

  • Een veilige manier om glasafval kwijt te raken. Aan glas wilt u zich immers niet snijden. Met onze rolcontainers kunt u flessenglas op een veilige manier kwijt.
  • Eenvoudig van uw afval af. Stelt u zich eens voor dat u uw glas iedere keer zelf moet wegbrengen naar de milieustraat. Dat zou u een hoop tijd, geld en moeite kosten. Met een rolcontainer van Rolcontainer-Gigant is dit geen enkel probleem meer. U kunt het afval in de rolcontainer kwijt voor een vaste, lage prijs.
  • Een goede service. Bij ons is service zeer belangrijk. Rolcontainer-Gigant staat daarom altijd voor u klaar.

 

Wat mag er in?

Wel

Bruin glas Groen glas Wit glas

Niet

Vlakglas Keramiek Porseleinachtige materialen Metalen Blik

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen