1

Kies uw rolcontainer

2

Stel uw rolcontainer samen

3

Bestel uw rolcontainer

check_circle

Rolcontainer Glas

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
14,29
excl. btw p.m.

Meer informatie

Met glasafval moet voorzichtig worden omgegaan. Glas kunt u niet zomaar overal neerzetten, want aan glas kunt u zich lelijk snijden. Het is daarom belangrijk om glas afval, zoals flessenglas, veilig kwijt te kunnen in een flessencontainer. Bij Rolcontainer-Gigant kunt u terecht voor een rolcontainer voor glas. 


Hoe werkt het?

Het is prettig om glas, zoals flessenglas, netjes te kunnen afvoeren of kwijt te kunnen in een rolcontainer voor glas. Rolcontainer-Gigant is dé partij die u hier snel en gemakkelijk bij kan helpen. Wilt u weten wat de voordelen zijn van het huren van een rolcontainer via Rolcontainer-Gigant? Hieronder staan de voordelen voor u op een rij:

  • Een veilige manier om glasafval kwijt te raken. Aan glas wilt u zich immers niet snijden. Met onze rolcontainers kunt u flessenglas op een veilige manier kwijt.
  • Eenvoudig van uw afval af. Stelt u zich eens voor dat u uw glas iedere keer zelf moet wegbrengen naar de milieustraat. Dat zou u een hoop tijd, geld en moeite kosten. Met een rolcontainer van Rolcontainer-Gigant is dit geen enkel probleem meer. U kunt het afval in de rolcontainer kwijt voor een vaste, lage prijs.
  • Een goede service. Bij ons is service zeer belangrijk. Rolcontainer-Gigant staat daarom altijd voor u klaar.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen