Veelgestelde vragen

Welke containers bieden jullie aan? Wat zijn de soorten en maten?
Nadat u een afvalstroom gekozen heeft op deze pagina, kunt u eenvoudig zien welke soorten en maten containers wij aanbieden. Wilt u een kleine container huren of wilt u een grote container huren? Bij Rolcontainer-Gigant kan het allemaal!

Ik wil een goedkope rolcontainer huren, wat zijn de kosten?
Bereken hier eenvoudig wat de abonnementskosten in uw geval zijn.

In welke plaatsen leveren jullie rolcontainers?
Wij verhuren rolcontainers in Zuid-Holland. Een abonnement op een rolcontainer is mogelijk in de volgende regio’s en plaatsen: Rotterdam, Leiden, Den Haag, Alphen a/d Rijn, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Spijkenisse, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker.

Staat uw woonplaats er niet bij? Vul dan voor uw bestelling uw postcode in, vaak is het toch mogelijk om bij u te leveren.

U kunt voor elke afvalsoort een geschikte rolcontainer huren: Rolcontainerverhuur van Rolcontainer-Gigant is snel en goedkoop, maar wij vinden niet dat dit ten koste moet gaan van de klanttevredenheid, neem gerust contact op als u nog vragen heeft!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen