Horeca en recreatie

Rolcontainer-Gigant heeft oplossingen voor afvalverwerking per branche, zo ook voor de horeca en recreatiesector.

U kunt bij ons terecht voor het huren van een rolcontainer voor de horeca en recreatiesector. Rolcontainer-Gigant is de juiste partner om bedrijven in de horeca en recreatiesector te ontzorgen en hen de ruimte te geven te doen waar zij goed in zijn! Zowel kleine restaurants, lunchrooms en sportverenigingen als organisatoren van grote evenementen kunnen bij Rolcontainer-Gigant terecht voor het verwerken van hun bedrijfsafval, archief, papier en karton.

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval komt voor bij allerlei bedrijven en natuurlijk al helemaal in de horeca en recreatiesector. Afval waar u aan kunt denken bij bedrijfsafval is licht brandbaar en samen te persen afval zoals kantineafval, verpakkingsmaterialen en kantoorafval.

1:
2:
5:
3: 2jr10
4: 10

Papier en karton

In de horeca hebt u ongemerkt veel te maken met papier en karton afval. Zo kunnen uw verouderde menukaarten, schone dozen en papieren zakken worden afgevoerd in de rolcontainer bestemd voor papier. Door dit afval te scheiden van het andere afval bespaart u in uw afvalkosten, daarnaast kan het papier voor 100% worden gerecycled.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Flessenglas

In de horeca of bij een evenement kan er wel eens een potje breken. Een container voor flessenglas is ideaal om flessen en potten van diverse kleuren (wit, groen en bruin glas) af te voeren. Horecabedrijven laten door Rolcontainer-Gigant vaak een rolcontainer plaatsen voor flessenglas – zij hebben iedere dag te maken met glasafval.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
14,29
excl. btw p.m.

Heeft u nog vragen over welke container het beste bij uw branche past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen