Industrie

Rolcontainer-Gigant heeft oplossingen voor afvalverwerking voor elke branche, zo ook voor de industriesector.

U kunt bij ons terecht voor een rolcontainer in de industriesector. Rolcontainer-Gigant is de juiste partner om bedrijven in de industrie te ontzorgen en hen de ruimte te geven te doen waar zij goed in zijn! De industriesector staat er om bekend dat zij relatief veel afval produceren, in het ideale geval wordt dit afval gerecycled, daarom biedt Rolcontainer-Gigant bedrijven in de industriesector de mogelijkheid om hun afval op een snelle en goedkope manier te recyclen.

Bedrijfsafval

Nadat u uw afval zoveel mogelijk hebt gescheiden blijft er nog een deel over, dit deel kunt u kwijt in de bedrijfsafval rolcontainer. Rolcontainer-Gigant zet zich er voor in om ook uit deze container nog 75% van het afval te recyclen. Bedrijfsafval in de industrie bestaat uit alle niet-procesmatig vrijgekomen afvalstoffen die niet thuishoren in rolcontainers voor papier/karton of glas.

1:
2:
5:
3: 2jr10
4: 10

Papier en karton

Een rolcontainer voor papier en karton is een ideale oplossing voor bedrijven die te maken hebben met veel papierafval en kartonafval. U kunt bijvoorbeeld dossiers, boeken, tijdschriften, reclamedrukwerk en papieren of kartonnen verpakkingen laten afvoeren in deze rolcontainer.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
10,36
excl. btw p.m.

Glaswerk

Een container voor flessenglas is ideaal om hele flessen en potten van diverse kleuren (wit, groen en bruin glas) af te voeren. Bedrijven in de industriesector laten door Rolcontainer-Gigant vaak een rolcontainer plaatsen voor glaswerk– Dit zijn bedrijven die actief zijn in de glasproductie, maar ook bedrijven die niet elke dag te maken hebben met glasafval.

1: 2jr10
2: 10
3: 2jr10
4: 10

Postcode

Vanaf
14,29
excl. btw p.m.

Heeft u nog vragen over welke container het beste bij uw branche past? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen