Afvalstoffenheffing Rotterdam

Alle Rotterdamse bedrijven betalen een gemeentelijke heffing voor het afvoeren van afval. Die heffing wordt berekend op basis van het oppervlakte van uw bedrijf, en niet op basis van de hoeveelheid afval. Dat betekent dusdat uw afval kosten heel hoog kunnen zijn, ondanks dat u weinig afval produceert. Dat vinden wij best gek. U ook? Wij hebben de oplossing gevonden. U kunt samen met ons besparen op afvalstoffenheffing in Rotterdam!

Bespaar direct en bestel uw rolcontainer hier

De 5 grootste voordelen van Rolcontainer-Gigant:

  • Gegarandeerd een scherpe all-in prijs zonder onverwachte andere kosten.
  • Wij hebben verschillende maten rolcontainers voor restafval, glas, papier en archief. Voor iedere afvalstroom de beste op maat oplossing.
  • Wij streven naar een zo voordelig mogelijke afvaloplossing en dus betaalt u bij ons alleen voor het aangeboden afval!
  • Wij legen de containers wanneer het u uitkomt, en zo vaak als u wilt, dat is onze erkende service.
  • Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt.

U wilt besparen op afvalstoffenheffing?

Goed idee! Dat doet u samen met Rolcontainer-Gigant.nl. Bij ons betaalt u niet voor uw vierkante meters maar gewoon voor de hoeveelheid afval. Logisch toch?

De afvalstoffenheffing in Rotterdam rekent het echter anders uit. Deze heffing neemt het volume en gewicht geproduceerde afval niet mee in haar berekening. De gemeentelijke afvalheffing voor bedrijven in Rotterdam liggen grofweg tussen de €400 en €2100 per jaar. Het bedrag dat uw bedrijf betaalt, wordt berekend op basis van het aantal vierkante meters van uw bedrijf. Het gevolg hiervan is dat bedrijven met een groot oppervlak en weinig afval extreem hoge afvalkosten moeten betalen en kleine bedrijven met heel veel afval veel minder betalen. Er zijn bedrijven die door afvalstoffenheffing in Rotterdam bijna 400% meer aan afvalkosten kwijt zijn dan vroeger. Wij vinden dat u zou moeten betalen voor het werkelijke afval dat u aanbiedt. Vindt u dat ook? U kunt nu samen met ons besparen op uw afvalstoffenheffing.

Wist u dat? De afvalstoffenheffing in Rotterdam geldt alleen voor bedrijven zonder contract met een erkende afvalinzamelaar. Rolcontainer-Gigant.nl is die erkende afvalinzamelaar waarnaar u op zoek bent. U betaalt bij ons slechts wat u zelf weggooit!

Steeds meer bedrijven ontdekken dat zij kunnen besparen op afvalstoffenheffing. Wij zijn trots en blij met de vele nieuwe klanten die er sinds de invoering van de afvalstoffenheffing Rotterdam zijn bijgekomen. Deze bedrijven zijn ook blij want zij besparen inmiddels aanzienlijk op hun afvalkosten. Sommige bedrijven besparen wel tot 85%. Puur en alleen omdat zij betalen voor hun afval en niet voor hun vierkante meters. Om u een idee te geven van wat u kunt besparen: ‘Bij ons heeft u al een afvalcontainer voor €150 per jaar en bij de Gemeente Rotterdam kost de voordeligste oplossing u minimaal €480 per jaar.’

Bespaar direct aanzienlijk op uw afvalkosten

Wat houdt de afvalstoffenheffing in Rotterdam precies in?

De afvalstoffenheffing Rotterdam is een afvalheffing voor alle bedrijven in de Gemeente Rotterdam die geen contract hebben met een erkende afvalinzamelaar. Deze bedrijven ontvangen hiervoor jaarlijks een aanslag. Die aanslag baseert de Gemeente Rotterdam op het oppervlakte van uw bedrijfspand. De hoeveelheid van uw aangeboden afval speelt geen rol. U betaalt altijd voor het ophalen en verwerken van uw bedrijfsafval.

Hoe wordt de afvalstoffenheffing in Rotterdam eigenlijk berekend?

De afval aanslag voor uw bedrijf wordt op deze manier berekend:

  • De Gemeente Rotterdam deelt uw bedrijf in één van de vier oppervlakte categorieën in. Dat zijn categorie A, B, C en D. Categorie D zijn de bedrijven aan huis die buiten de afvalstoffenheffing vallen.
  • Het aantal vierkante meters van uw bedrijf bepaalt in welke categorie u valt.
  • Hoe groter uw oppervlakte, hoe hoger uw tarief.
  • Bedrijven in de food sector vallen in een aparte categorie omdat zij meer afval produceren dan andere bedrijven.
  • Bedrijven die buiten de categorieën vallen, moeten sowieso een contract afsluiten met een erkend afvalinzamelbedrijf.

Wilt u weten in welke bedrijfscategorie uw bedrijf valt? Kijk dan in de Standaard Bedrijfsindeling 2008-code (SBI-code) van uw Kamer van Koophandel inschrijving. Dit bepaalt uw categorie.

Bent u niet geïnteresseerd in uw KvK bedrijfscategorie maar wel in het besparen op uw afvalkosten? Kijk dan eens hier.

Waarom samenwerken met Rolcontainer-Gigant.nl?

Ten eerste om grote besparingen te bewerkstelligen op uw afvalkosten. Maar ook omdat wij een betrouwbare partner zijn. Wij zijn recht door zee en altijd bereikbaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste, snelste en voordeligste afvaloplossing die er voor uw bedrijf bestaat.

Wij begrijpen erg goed dat uw bedrijf een andere afvalbehandeling nodig heeft dan andere bedrijven. Wij hebben alle maten en type rolcontainers, voor alle soorten afval. Omdat we een zeer brede doelgroep bedienen, kunnen wij aan iedere specifieke wens voldoen. Door al jaren in de breedte en diepte service te bieden, hebben wij een groot vast klantenbestand opgebouwd. Dit heeft ertoe geleid dat wij de goedkoopste en de beste zijn!

Voor onze containers heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Denk u van wel? Wij zoeken het graag voor u uit. Misschien vindt u het prettig om te weten dat wij uw rolcontainer plaatsen op de specifieke plek bij uw bedrijf die u in gedachten heeft. Wel zo handig. Heeft u een bedrijf in Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rijswijk, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Nootdorp of Pijnacker? Gefeliciteerd, dan brengen, halen en legen wij bij u. Staat uw bedrijf in een andere woonplaats maar wel in ons servicegebied? Ook dan kunt u een rolcontainer bij ons huren.

Wij berekenen graag voor uw bedrijf de maandelijkse en jaarlijkse afvalkosten. Bel ons eens op of kijk hier.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen