Rolcontainer-Gigant voor Sportverenigingen

Sportclubs zijn gefocust op het winnen van wedstrijden en zorgen dat hun leden op een prettige manier gezond bewegen. Het is dan ook helemaal niet gek dat randzaken, zoals de afvoer van afval, niet altijd goed geregeld zijn. Veel sportclubs betalen meer voor hun afvalverwerking dan nodig!

Rolcontainer-Gigant helpt sportclubs graag om op een efficiënte en duurzame manier hun afval te verwerken. Dit doen wij tegen aanzienlijk lagere kosten dan gemeenten.

Veel sportclubs laten hun afvalverwerking regelen door de gemeente waarin zij gevestigd zijn, daardoor geven zij vaak een onnodig groot deel van hun budget uit aan afvalstoffenheffing. Deze heffing is een soort belasting die gemeenten innen om afval van particulieren, bedrijven en andere instellingen op te halen en te verwerken. Maar wist u dat het helemaal niet nodig is om deze taak aan een gemeente over te laten?

Rolcontainer-Gigant is een particulier afvalverwerkingsbedrijf met ruime ervaring in de sector, wij nemen de afvalverwerking van sportclubs graag op ons.

Bent u benieuwd hoeveel geld u kunt besparen door uw afvalverwerking aan Rolcontainer-Gigant uit te besteden? Vul dan onderstaand formulier in, of neem telefonisch contact met ons op. Wij doen u dan geheel vrijblijvend een aanbod.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen