Rolcontainer huren horeca

Horecaondernemingen produceren veel afval, daarom is het belangrijk voor deze sector dat rolcontainers snel, efficiënt en frequent gebracht, geleegd en teruggebracht kunnen worden. Rolcontainer-Gigant kan hier probleemloos in voorzien.

Uw partner in de horeca

Uw klanten komen naar u toe om lekker te eten of te drinken, daarbij willen ze natuurlijk niet gehinderd worden door nare luchtjes. Het is voor de afvalverwerking van horecaondernemingen daarom extra belangrijk rekening te houden met hygiëne. Restaurants, cafés en kroegen gooien immers veel etensresten weg, al die etensresten op een hoop kunnen op termijn een behoorlijke stank creëren. Rolcontainer-Gigant zorgt ervoor dat deze containers worden opgehaald en schoongemaakt voor ze gaan stinken. Op die manier kunnen uw klanten op hun gemak van uw eten en drinken genieten.

Het is nooit leuk om eten weg te moeten gooien, vooral in de hoeveelheid waarin horecaondernemingen vaak genoodzaakt zijn dat te doen. Eten weggooien is bovendien erg slecht voor het milieu. Bij Rolcontainer-Gigant zijn we trots op de afvalverwerkingsexperts die we in de gelederen hebben. Zij kunnen u van advies voorzien en helpen uw dagelijkse hoeveelheid afval terug te brengen. Op die manier helpt u niet alleen uw bedrijf een stukje duurzamer te maken, maar bespaart u ook veel geld op uw afvalverwerking.

Milieubewust

Bij Rolcontainer-Gigant bent u er zeker van dat uw afval op de meest duurzame manier wordt ingezameld, afgevoerd en verwerkt. Wij voldoen aan alle wettelijke eisen, datzelfde geldt voor de geselecteerde partners met wie wij samenwerken.

Klantenservice

Wij hanteren scherpe tarieven. Kosten als belastingen, milieutoeslagen en vervoersprijzen zijn al berekend in het tarief. U weet van tevoren dus precies waar u aan toe bent en u zult niet achteraf voor verrassingen komen te staan.

Levergebied

Wij bezorgen onze rolcontainers in Zuid-Holland, bekijk hier ons levergebied. U kunt zelf eenvoudig de frequentie aangeven.

Hoe kunnen we u helpen?

Rolcontainer-Gigant biedt de allerbeste rolcontainer service in Zuid-Holland, heeft u een vraag, komt u ergens niet uit of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Contact opnemen